Facebook België, ten diensten van massamoord en geweld.

Het is opvallend dat ondanks negatieve adviezen van een absolute meerderheid der wetenschappers, incluis de ontwerper van het RNA systeem, Robert W Malone, het moordend Covid-19 programma, en onnatuurlijke maatregelen worden voort gezet, met steun van sociale netwerken die behoren tot de groep van Facebook, dat via hun door totaal onwetenschappelijke ingrepen, berichten van haar gebruikers op basis van vermeende fact checking bant, waardoor een misleidend beeld en publieke beoordeling ontstaat, en het beeld naar overheidswensen misvormd wordt, net zoals de beelden en commentaren van neutrale wetenschappers.

Publieke beoordelingen die gaan in de richting van een indirecte bedreiging of negatieve beoordeling aan het adres van de overheid of verantwoordelijken, worden geblokkeerd net zoals hun auteur, ongeacht of deze hun beoordeling motiveren of niet.

Dit alles terwijl het geheel van Corona maatregelen tegen de natuur, en gezondheid van de bevolking indruist.

Men kan niet loochenen dat sinds de maatregelen werden ingevoerd, de financiële schade in België een catastrofe is, net zoals de gezondheidsevolutie van de bevolking

Nochtans is Facebook een publiek sociaal platform, dat natuurlijk niet dient voor criminelen om te gebruiken, doch in dit geval wel voor de zwaarste criminaliteit in de geschiedenis van de mens wordt aangewend en deze criminaliteit steunt.

Het is niet betwistbaar dat landen die de meeste vaccinaties toepaste, ook de grootste problemen hebben, terwijl het zogenaamd vaccin de mensen zou moeten beschermen, dit niet alleen niet het geval is, doch erger nog, vaccin na vaccin worden verplicht zonder uitzicht op een einde, daar geen van de vaccins, noch bijkomende boosters, de vereiste bescherming geven, doch wel een uitzichtloze kosten en winsten voor de fabrikanten van deze waardeloze producten.

Schadelijke nawerkingen van vaccins en boosters lijken eindeloos, en zetten fabrikanten ervan aan om tegenmaateregelen, tegen hun vaccins en booster die ze welk blijven promoten en geven.

De hele Corona klucht is dusdanig gecoördineerd over land en continentale grenzen heen, waardoor men niet anders kan dan aannemen dat het geheel is opgezet om de Farmaceutische industrie extreme winsten te geven.

De grootsheid van het geheel gaat om vele tientallen miljarden, aan extreme winsten voor de betrokken industrieën, doch deze grootsheid van het opzet kan niet anders ontstaan dan door omkoping, corruptie en extreme criminaliteit, wat bevestigd wordt door het feit dat de voorzitster van de Europese Commissie, Ursula van der Leyen, er op aan dringt om de code van Neurenberg te bannen.

De Code en overeenkomst van Neurenberg bescherm echter de bevolking tegen de willekeur van overheden en machthebbers, en  wordt massaal overtreden met overtredingen die niet van de miste zijn, en waarop terecht de doodstraf staat.  

Deze Coronawaanzin en criminaliteit overtreft al wat in de wereldgeschiedenis ooit aan bod kwam, en overtreft veruit de gruwelen van de Nazikampen, temeer daar men de bevolking door bewuste misleiding en geweld dwingt, maatregelen te aanvaarden of te ondergaan, die niet op verantwoorde studies en veilige werkwijze gebaseerd zijn, en volledig indruisen tegen de algemeen aanvaarde code ter bescherming tegen willekeur en mishandelingen door machthebbers .

Als er mensen zijn die een onmiddellijk en effectieve doodstraf verdienen, zijn het deze criminelen, die zelfs in België geen wettelijke aanstelling tot regeren kregen, en ongekozen in een vermeende democratie, aan de macht werden geholpen door een crimineel onderonsje van politici.

Een verloop in België dat tot overmaat gesteund wordt door een corrupt team van sociale netwerken met Facebook op kop.

Opgelet:

Mensen die mij antwoorden op mijn publicaties: (kipdrego.wordpress.com)

Ik werk al 50 jaar zonder toelage, steun of medewerkers, beantwoorden van massale reacties is daardoor onmogelijk.

Veel van de verstrekte gegevens vloeien voort uit eigen reizen en observeren van volkeren, culturen en leefomgevingen.

De verspreiding is kosteloos, hoewel een uiterst geringe naamloze donatie welkom is,

Bank No:  Be76 2930 3840 6395 op naam van de auteur “Hendrik Leenders” met  Ref: kipdrego.wordpress.com 

Copyright Hendrik Leenders

Leave a comment