België – Wat doet de overheidsmaffia met mensen, die hen aan de kaak stellen?

001

Elke regering neemt na haar aanstelling een bocht in de richting die aansluit op de voorgaande regering, een fenomeen dat we sinds WOII constant ondervinden, en waardoor beloftes en het voorop gezette spoorloos en de vergeetput verdwijnen. Ook de regering Michel zal niet anders doen en het spoor dat uitgestippeld wordt door de overheidsmaffia (Bilderberg Groep) volgen, zo niet worden de balorige ministers of mandatarissen hardhandig aangepakt of gerechtelijk vervolgt en gestraft. Mensen uit de weg ruimen kan men op vele wijzen.

Waarom werd André Cools werkelijk vermoord?

“Twee kogels maakten een einde aan het leven van de Waalse socialistische politicus André Cools. Waarom de peetvader van de PS die maandag 18 juli 1991 moest sterven, is nog altijd niet opgehelderd.”

Waarom werd Rijkswachter Peter De Vleeschauwer werkelijk vermoord?

Op 14 november is het tien jaar geleden dat rijkswachter Peter De Vleeschauwer uit de rijkswachtkazerne van Sint-Niklaas ontvoerd werd. Zijn lichaam werd op tweede kerstdag van dat zelfde jaar in Hamme in de Schelde gevonden. Hij was met een drukschot in de nek omgebracht. Het onderzoek staat geen stap verder. Zijn familie wil de onderste steen boven.

Waarom werd Koen Aurousseau werkelijk veroordeeld en zijn privacy geschonden?

Op 30 september 1997 werd Aurousseau door het Antwerpse Hof van Beroep tot één jaar cel met uitstel veroordeeld, wegens het “toebrengen van slagen en verwondingen” aan zijn vrouw, Magda, tijdens BDSM-seks. Een andere tenlastelegging was “aansporing tot ontucht” omdat hij haar naar een sadomasochistisch bordeel had gevoerd.

Deze feiten waren gebaseerd op privévideo’s die Aurousseau van hun seksuele activiteiten had gemaakt en de politie tijdens een huiszoeking in beslag had genomen. Een huiszoeking, waarom en wat zocht men? Hij moest 2.478 euro boete betalen en werd voor vijf jaar uit zijn rechten ontzet. Een medeplichtige arts en politieagent kregen ook geldboetes en een maand met uitstel opgelegd. Twee andere verdachten kwamen er met opschorting van de uitspraak van af en nog vier anderen stonden enkel terecht wegens het toebrengen van verwondingen aan Aurosseaus vrouw.

De zaak wekte heel wat controverse op, vooral omdat er vermoedens waren dat de aanklagers hiermee een persoonlijke afrekening wilden uitvoeren.

Aurousseau had de zoon van de toenmalige eerste voorzitter van het van Beroep jaren eerder tot celstraf veroordeeld wegens schriftvervalsingverduistering en fraude en vermoedde dat hier de oorzaak van zijn eigen arrestatie te vinden was.

Waarom werd Laurent Louis werkelijk veroordeeld?

28/03/14 – 13u39  Bron: vtmnieuws.be:

Alle meerderheidspartijen veroordelen het incident van gisteren in de kamer, waarbij het onafhankelijke Franstalige parlementslid Laurent Louis  eerste minister Elio Di Rupo (PS) voor pedofiel uitschold.

17/06/14 – 15u34  Bron: Belga: De correctionele rechtbank van Brussel heeft ontslagnemend Kamerlid Laurent Louis vandaag veroordeeld tot acht maanden cel met uitstel en een boete van 1.200 euro voor onder andere smaad aan het adres van premier Elio Di Rupo. Hij had de premier in 2012 uitgemaakt voor pedofiel. Louis werd daarnaast ook schuldig geacht aan het beledigen van een journalist van Le Soir, die hij verweet pedofilienetwerken te beschermen.

https://kipdrego.wordpress.com/2015/04/29/het-mega-schandaal-pedofilie-moord-en-geweld-in-de-belgische-regering/

De volksvertegenwoordiger Laurent Louis heeft collectief een afschrift doorgegeven van een anoniem bericht aan alle parlementariërs van België. Het bevat een lijst van alle politici, zakenlieden en rechters dicht of van ver in strafzaken en pedofiel netwerk van zaak-Dutroux betrokken, er zijn zelfs leden van de Koninklijke Familie expliciet vermeld.                                 

23/06/15 – 16u23  Bron: RTBF, Belga: Voormalig Kamerlid Laurent Louis is door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot zes maanden voorwaardelijke gevangenisstraf. Hij had in 2014 op zijn blog de holocaust geminimaliseerd. Hij schreef in 2014 in zijn blog “Jean-Marie Le Pen heeft gezegd dat de gaskamers slechts een detail waren in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en dat kan choqueren, maar als we er even over nadenken, is dat zo verkeerd?”

 

7 Responses to “België – Wat doet de overheidsmaffia met mensen, die hen aan de kaak stellen?”

 1. Bochtenwerk en vergeetputten | Golfbrekers Says:

  […] Elke regering neemt na haar aanstelling een bocht in de richting die aansluit op de voorgaande regering, een fenomeen dat we sinds WOII constant ondervinden, en waardoor beloftes en het voorop gezette spoorloos en de vergeetput verdwijnen. Ook de regering Michel zal niet anders doen en het spoor dat uitgestippeld wordt door de overheidsmaffia (Bilderberg Groep) volgen, zo niet worden de balorige ministers of mandatarissen hardhandig aangepakt of gerechtelijk vervolgt en gestraft. Mensen uit de weg ruimen kan men op vele wijzen.  Lees verder… […]

 2. Willie Swarat Says:

  It’s difficult to find educated people about this topic, but you seem like you know what you’re talking about! Thanks

 3. Gale Gelhar Says:

  This blog was… how do you say it? Relevant!! Finally I have found something that helped me. Thanks!

 4. België Says:

  Jose Spelts

  Elke regering neemt na haar aanstelling een bocht in de richting die aansluit op de voorgaande regering, een fenomeen dat we sinds WOII constant ondervinden, en waardoor beloftes en het voorop gezette spoorloos en de vergeetput verdwijnen. Ook de reger…

 5. Billie Dubis Says:

  Great post. I’m going through many of these issues as well..

 6. Russell Rahm Says:

  Aw, this was an incredibly good post. Taking the time and actual effort to make a good article… but what can I say… I hesitate a whole lot and never manage to get anything done.

 7. België Says:

  Zofia Cottillion

  Elke regering neemt na haar aanstelling een bocht in de richting die aansluit op de voorgaande regering, een fenomeen dat we sinds WOII constant ondervinden, en waardoor beloftes en het voorop gezette spoorloos en de vergeetput verdwijnen. Ook de reger…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: